Росіяни готують показове “судилище” над захисниками “Азовсталі” на День Незалежності – ГУР

За одним із можливих сценаріїв, 24 серпня окупанти можуть завдати по приміщенню, в якому запланували провести процес, ракетного удару. Про це 19 серпня повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони.

Росіяни готують провокацію на Запорізькій АЕС – розвідка

“З цією метою в терміновому порядку переобладнується вціліле приміщення Маріупольської камерної філармонії. На сцені філармонії монтуються залізні клітки, в яких будуть утримувати українських Захисників. Також зводиться кілька нових тимчасових споруд поруч з приміщенням”, – йдеться в повідомленні.

У Міноборони також наголосили, що за одним із можливих сценаріїв, росіяни можуть завдати по приміщенню точкового ракетного удару.

“У разі реалізації такого сценарію, рашисти спробують традиційно перекласти провину за скоєний злочин на Україну”, – зазначили розвідники.

Перекинули в Україну для збору розвідданих: СБУ затримала двох російських агентів (Фото)

Нагадаємо, 28 липня росіяни підірвали колонію в Оленівці на Донеччині, аби приховати тортури над українськими полоненими. Унаслідок теракту загинули близько 40 людей. Українські спецслужби мають супутникові знімки, які свідчать про те, що могили біля виправної колонії викопали заздалегідь.

Коментарі