Сестра дніпровського стрілка Артема Рябчука розповіла про дивні повідомлення від брата (Відео)

Дівчина каже, що за місяць до трагедії Артем перестав спілкуватися з найкращим другом, змінив стиль спілкування та постійно просив у матері грошей. Про це Юлія розповіла в інтерв’ю колишньому народному депутату Ігорю Мосійчуку.

“Коли він перейшов у військову частину, щось змінилося. Але він не скаржився. Говорив, що там все дуже суворо, але не згадував про пресинг. Ми запідозрили щось негаразд згодом: у нього змінився лексикон. У листуванні він почав писати слова, які раніше не вживав. Попросив грошей на ремонт телефону. Зараз ми вже починаємо підозрювати, що телефон у нього могли відібрати та спілкуватися від його імені з мамою”, – розповіла сестра Рябчука Юлія.

Вона додала, що Рябчук різко перестав спілкуватися з найкращим другом. А на такий вчинок, як масовий розстріл, його явно могло штовхнути щось надприродне.

Розстріл військових у Дніпрі: заарештований нацгвардієць змінив адвоката та свідчення

“Мабуть, був якийсь накопичувальний ефект. Щось його допекло. Він не з тих, хто жорстоко мститиме. Мені страшно уявити, що там могло статися, якщо він вирішив, що вбивство – це єдиний вихід” – додала дівчина.

Нагадаємо, у ніч на 27 січня у Дніпрі військовослужбовець Артем Рябчук розстріляв своїх товаришів по службі та цивільних осіб. Загинули п’ятеро людей, стільки ж – отримали поранення. Серед постраждалих виявилася уродженка Харківської області 22-річна Жанна Шарова, яка служить у Національній гвардії у Дніпрі.

Коментарі