“Жанні потрібна третя операція”, — мама військовослужбовця з Харківської області розповіла про стан дочки

Неля Шарова зараз знаходиться поруч з дочкою в Дніпровській лікарні. Про це жінка повідомила Newsroom.

Кілька годин тому дівчина перенесла другу операцію. Лікарі ненадовго пустили матір в палату до дочки.

“Жанна відчуває себе не дуже добре. Млява. Попереду у неї ще одна операція. Яка — не знаю. Зараз буду йти до лікаря, питати. Мені дуже важко морально. Фізично теж. Я мало що розумію поки”, — розповів Неля Шарова.

У Вінниці затримали хлопців, які влаштували стрілянину в нічному клубі

За словами жінки, дочка постійно проживає в Дніпрі. Службу в Національній гвардії України дуже любить. У рідному селі Дубові Гряди Сахновщинського району, де прописана вся родина, Жанна майже не буває. Туди регулярно навідується мати та батько дівчини.

У центрі Харкова лунали постріли: одна людина поранена (Відео)

“Жанна завжди прагнула вивчитися на правоохоронця, щоб захищати Україну і людей. Вона активно займається дзюдо, це її основний вид спорту. Кожен день йшла на службу із задоволенням та радістю”, — розповіла Неля Шарова.

Про день, коли трапилася трагедія, жінка поки не може говорити. Плаче.

Newsroom також вдалося поспілкуватися із заступником голови Сахновщинської громади, до якої входить село Дубові Гряди, Олександром Кобою.

У Харкові вночі стріляли з балкона та на подвір’ї житлового комплексу (Відео)

За його словами, він знайомий з родиною Шарових, але не близько.

“Я регулярно бачу Нелю, вона приїжджає провідати будинок. Іноді одна, іноді з чоловіком Геннадієм. Це хороша сім’я. Я знаю Жанну. У 2016 році вона закінчила місцеву школу, вступила до Дніпропетровського університету внутрішніх справ, а потім пішла служити в Національну гвардію. Ми шоковані тим, що трапилося. Ми зібрали деякі кошти від громади та відправили мамі Жанни”, — розповів Олександр Коба.

Нагадаємо, в ніч на 27 січня військовослужбовець Артем Рябчук розстріляв своїх товаришів по службі та цивільних осіб.загинули п’ятеро людей, стільки ж – отримали поранення. Серед постраждалих опинилася уродженка Харківської області 22-річна Жанна Шарова, яка служить в Національній гвардії в Дніпрі.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі