У Донецькій області чоловік напав з ножем на газівників та підпалив свій будинок

Двоє співробітників газової компанії потрапили в лікарню з ножовими пораненнями після того, як на них напав житель Дружківки. Газівники приїхали складати протокол за несанкціоноване підключення до газопостачання, повідомляє “Донецькоблгаз”.

Відзначається, що співробітники приїхали додому до жителя населеного пункту Дружківка та почали перевірку обладнання.

В Одеській області українець підірвався на страйкбольній гранаті

“Споживач якраз був удома та пустив співробітників. Але коли вони виявили наявність несанкціонованого прихованого газопроводу і почали складати про це відповідні документи, дружківчанин схопив ніж та кинувся з ним на співробітників “Донецькоблгаз”. Двом з них завдав поранення в грудну клітку та підборіддя. Ще одному нападник ножем зіпсував одяг”, — сказано в повідомленні.

У Полтаві в торговому центрі зарізали чоловіка

Агресивного дружківчанина затримувала поліція, оскільки після нападу на співробітників облгазу він намагався підпалити власний будинок. На цей час поліція встановлює всі обставини інциденту.

Нагадаємо, у Запоріжжі вночі з 27 на 28 січня вибухнув газ у п’ятиповерховому житловому будинку. Одна людина загинула на місці інциденту, двоє серйозно постраждали. Пізніше ще одна з постраждалих померла в лікарні.

Коментарі