У Кіровоградській області шукають бандитів, які катували фермера та його сім’ю

У Кіровоградській області правоохоронні органи розшукують бандитів, які кілька годин катували сім’ю місцевого фермера, намагаючись вибити з них гроші, повідомляє ТСН.

Відомо, що двоє чоловіків, які пізно ввечері 26 січня вломилися в будинок фермера Олексія Бондаренка, кілька годин знущалися з нього та його дружини. Сім’ю катували праскою, битою і струмом, і стріляли біля голови, вимагаючи віддати гроші. Зрештою Бондаренко та його дружина зізналися, де лежать гроші.

У Дніпрі чоловік спробував пограбувати кафе, але його побили (відео)

“Відразу мені в очі — перцевий газ, два рази вдарив кулаком. Перевернув, зв’язав мені руки та ноги, кинув на підлогу. У цей момент увійшла дружина. Ми збиралися вечеряти. Їй теж перцевий газ в обличчя, зв’язав… і почалося: праскою палили сідниці, потім битою з двох рук бив, палили струмом, потім почав пальці ламати” — розповів фермер.

Навіть сума – немаленька, до речі – яку Бондаренко видав нападникам, не задовольнила їх. По всій видимості, вони знали, що грошей повинно було бути набагато більше.

На Полтавщині дівчина обікрала дванадцять залицяльників та оформила на них кредити

“Вони просто знали, що повинні бути гроші. Я здав соняшник та повинні були бути гроші, але я ці гроші не забрав, не встиг. А вони думали, що я забрав. Це була наводка – це я 100% кажу” — сказав Бондаренко.

Поліція шукає злочинців. Відомості про злочин внесено до ЄРДР за ст. 187-3 — розбійний напад з проникненням у житло. Попутно встановлюють, хто навів злочинців на будинок фермера. Бандитам загрожує від 7 до 12 років за ґратами.

Нагадаємо, у Києві біля головної будівлі Служби безпеки України вдень 25 січня сталася стрілянина. Очевидці повідомили про те, що стріляли біля обмінного валютного пункту навпроти штаб-квартири держбезпеки.

Коментарі