У Києві лікарі витягли зі шлунка трирічного хлопчика годинник

У Києві лікарі провели складну операцію без хірургічного втручання, дістаючи зі шлунка дитини годинник. Маленька дитина проковтнула годинник під час перегляду мультфільму, повідомляється на сторінці Національної дитячої спеціалізованої лікарні “Охматдит”.

У Полтавській області двоє дітей потонули в Дніпрі

Батьки негайно доставили дитину до лікарні. Вони пояснили, що хлопчик грав з годинником, дивився мультик і під час напруженого моменту випадково його проковтнув. Лікарі негайно приступили до операції та зуміли витягти годинник за три хвилини. Що цікаво, як дитина, так і сімейна реліквія анітрохи не постраждали — годинник навіть показував правильний час.

“Годинник дістали ендоскопічно, без розрізів, завдяки командній роботі анестезіологічної та ендоскопічної бригад. Хлопчик перебував під загальним наркозом з ендотрахеальною інтубацією”, — йдеться в повідомленні.

У Київській області врятували двох підлітків, яких віднесло на крижині

Годинник повернули батькам, а ось дитину — ні, він знаходиться під наглядом лікарів.

Нагадаємо, раніше у Львові повідомили про проведення досить складної операції для дитини, яка народилася з деформованою кінцівкою. Лікарі прооперували дівчинку, яка народилася з шістьма пальцями на руці.

Коментарі