В Івано-Франківській області кілер розстріляв кримінального авторитета прямо в кріслі стоматолога

У місті Яремча Івано-Франківської області кілер розстріляв чоловіка в кабінеті стоматолога. Загиблий був застрелений прямо в лікарському кріслі. Про це повідомляє ГУНП в Івано-Франківській області.

В Україні поліція перейшла на посилений режим служби

Відомо, що ввечері 14 лютого в поліцію звернувся лікар-стоматолог, який повідомив, що під час лікарського сеансу його клієнта розстріляв невідомий. Кілер вбіг в кабінет, коли лікар оглядав пацієнта, і зробив кілька пострілів в упор в сидячого в кріслі чоловіка, після чого втік. Потерпілий помер під час надання йому медичної допомоги.

“В області проводиться спеціальна поліцейська операція. На пошуки підозрюваного задіяні всі оперативні служби та наряди поліції”, — йдеться в повідомленні.

При цьому місцеві ЗМІ повідомляють, що вбитий — місцевий кримінальний авторитет на прізвисько “Сухий”, людина, відома в колах Прикарпатського криміналітету.

Нагадаємо, раніше в Донецькій області через стрілянину в кафе загинули дві людини — військовослужбовець Нацгвардії та цивільний. Вогонь по кафе відкрили двоє військових ЗСУ з особистої зброї.

Коментарі