Вбивство поліцейського в Чернігові: всіх підозрюваних відправили під варту

У Чернігові четверо молодих людей, трьом з яких ще немає 18 років, жорстоко побили поліцейських. У момент того, що сталося ті перебували у відпустці та були в цивільному одязі. В результаті інциденту один з постраждалих помер на місці, другий госпіталізований у лікарню у важкому стані. Загиблому чоловікові підозрювані завдали понад 20 ударів по голові. Відео з місця події пізніше з’явилося в мережі, передає ТСН.

Вночі 2 жовтня в супермаркеті АТБ на вулиці Незалежності було шумно. Близько години в магазин зайшли кілька молодих людей. У соцмережах пишуть, що хлопці голосно розмовляли і вели себе, як то кажуть, “розв’язно”.

В цей же час в супермаркеті здійснювали покупки двоє поліцейських в штатському. Вони зробили зауваження молодим людям, які шуміли на весь продуктовий. Це, в свою чергу, нібито не сподобалося “молодикам”, тому вони вирішили з’ясувати стосунки по-чоловічому.

Ударом ноги в живіт убив чоловіка: в Харкові суд виніс вирок зловмиснику

Пізніше в Інтернеті з’явилися уривки інших відео, однак знятих вже не в магазині, а за його територією. І знятих, очевидно, самими учасниками бійки. На них видно, як двоє закривавлених чоловіків лежать на землі, а їх по черзі б’ють ногами і руками по обличчю, спині, животі та нирках.

В результаті побиття на місці загинув 31-річний поліцейський Артур Єрохін, його колегу і за сумісництвом близького друга сім’ї Володимира Савона госпіталізували в міську лікарню з травмами різного ступеня тяжкості.

Судячи з відео з камер спостереження, співробітники супермаркету не поспішали зупиняти хлопців, яких били на підлозі в магазині одного з поліцейських. Це, в свою чергу, вразило користувачів соцмережі, які пишуть про халатне ставлення до події з боку адміністрації продуктового.

У той же час в пресслужбі компанії ТСН.ua повідомили, що в діях співробітників немає ніяких порушень, оскільки на місце події вони викликали патрульну поліцію.

 

 

 

У Харкові посеред дороги водій з битою побився з поліцейськими (Відео)

Згодом правоохоронці затримали чотирьох підозрюваних у скоєнні злочину. Ними виявилися місцеві жителі у віці від 16 до 18 років. Крім того, підозра в скоєнні злочину повідомили і 32-річному чоловікові, який вкрав сумку одного з потерпілих.

“Відкрито кримінальне провадження по п.12 частини 2 статті 115 (“умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб “) і ч. 2 статті 186 (” грабіж, поєднаний з насильством, або за попередньою змовою групою осіб”) КК України. триває розслідування, в ході якого поліція встановлює всі обставини події та роль кожного у вчиненні злочинів”, – розповіли в пресслужбі Нацполіції області.

4 жовтня підозрюваним у вчиненні злочину обрали запобіжний захід. Їх відправили під варту на два місяці.

Нагадаємо, раніше на бульварі Івана Каркача в Харкові сталася бійка, одному з хлопців завдали ножові поранення. У відділі комунікації поліції регіону Newsroom повідомили, що постраждав 26-річний хлопець. Його доставили в лікарню і прооперували.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі