У Харкові “Нову пошту” оштрафували на 325 мільйонів гривень

Приводом стали скарги громадян на погане обслуговування та порушення їх прав. Про це повідомляє Держпродспоживслужба в Харківській області.

Ревізори вирішили перевірити два відділення: №256 на Московському проспекті в Харкові та №3 на вулиці Кожедуба в Чугуєві. Під час візиту співробітники “Нової пошти” відмовилися надавати потрібні документи та пояснення. Такі дії в Держпродспоживслужбі розцінили як свідоме перешкоджання роботі чиновників.

“За порушення законодавства України Головним управлінням Держпродспоживслужби в Харківській області на ТОВ “НОВА ПОШТА” були накладені адміністративні штрафи та адміністративно-господарські стягнення. Загальна сума штрафних санкцій склала 325 851 634 гривень 80 копійок”, – йдеться в повідомленні.

Антимонопольний комітет оштрафував “Харківгаз” на 33 мільйони гривень

Нагадаємо, раніше представники Держкомтелерадіо оштрафували харківських підприємців за торгівлю російськими книгами. Неліцензійну друкарську продукцію виявили під час перевірки полиць місцевих магазинів на предмет російських книг. Виявилося, що відразу торгові точки займаються реалізацією книг з РФ без ліцензії. За недотримання закону про “обмеження доступу на український ринок іноземної друкованої продукції антиукраїнського змісту” кожен з підприємців заплатить штраф у розмірі 37230 гривень.

Коментарі