ДТП з кортежем Ярославського: у справі пропали речі збитого пішохода – депутат

Про це 15 лютого повідомив депутат Чугуївської міськради Дмитро Дробот.

За інформацією обранця, напередодні з Чугуївського моргу, куди після смертельної аварії доставили тіло 36-річного чоловіка, виявили пропажу речей загиблого. Після цього в будинках у п’ятьох співробітників моргу та співробітників судмедекспертизи провели обшуки.

“Речі, що знаходяться під час смерті на Максимі О., фактично були вкрадені. Ким та навіщо — питання риторичне. А ось питання для чого – дуже важливе. Наскільки я розумію, експертиза речей, які перебували під час аварії на загиблому, не була проведена. Дана експертиза повинна була виявити так звані “потожирові плями” на одязі, що надалі відігравало важливу роль у встановленні обставин ДТП”, – говорить депутат.

Як зазначив обранець, аналіз речей міг показати, чи була людина жива після наїзду авто.

“Після аварії правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом аварії та за статтею “залишення в небезпеці”. Наскільки я розумію, плями на одязі могли стати доказом за другою статтею, якщо людина померла через час”, – сказав Newsroom Дмитро Дробот.

За словами депутата, в поліції вже почали розслідування.

Ярославський, допит та Лондон: все, що відомо про смертельну аварію під Харковом

Як раніше писав Newsroom, 9 лютого під Харковом авто збило людину. Чоловік загинув на місці аварії, водій втік. Пізніше з’явилася інформація, що на місці ДТП виявили номерний знак 0018. Авто з таким же знаком є і в гаражі бізнесмена Олександра Ярославського. Мільйонер сказав журналістам, що вночі спав вдома, а за номерами на машинах не стежить. Сам Олександр Ярославський 10 лютого вилетів чартерним рейсом до Лондона.

Коментарі