Во Львовской области парень расстрелял микроавтобус с людьми

У Львівській області 20-річний громадянин України відкрив з пістолета вогонь по мікроавтобусу, в якому знаходилося шестеро пасажирів. Про це повідомляє ГУНП у Львівській області.

ДТП з кортежем Ярославського: фігуранти справи намагалися знищити сліди з автомобіля — Нацполіція

Так, зазначається, що інцидент стався близько третьої години ночі 18 лютого в н/п Наконечне Львівської області. Хлопець відкрив вогонь з пістолета по мікроавтобусу Mercedes Vito, який належить жителю Тернопільської області. У момент стрілянини всередині автомобіля перебувало шестеро людей.

Під Києвом жінка протягла на фаркопі чоловіка, який зачепився за авто

Втім, єдиний результат стрільби — одна з куль влучила у бічне скло мікроавтобуса та пошкодила його. Постраждалих немає. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі строком від 3 до 7 років. Хлопця затримали, незабаром суд обере йому запобіжний захід.

Нагадаємо, раніше в Запоріжжі водій скоїв наїзд на двох неповнолітніх дівчаток, при цьому перебуваючи під впливом наркотичних речовин. Неповнолітні перетинали дорогу по пішохідному переходу

Коментарі