“Он под солями был!”: російський окупант розповів про самопідрив співслужбовця під наркотичним впливом, — перехоплення ГУР

Військові з російської армії розповіли про випадок самопідриву одного з військовослужбовців.

Головне управління розвідки оприлюднило аудіозапис розмови, в якій російський військовослужбовець розповідає про самопідрив одного зі своїх товаришів по службі та скаржиться на поширене п’янство у їхньому підрозділі.

У цій телефонній розмові окупант висловлює свої обурення тим, що один солдат підірвався на гранаті, будучи наркотично збудженим.

Він намагається виправдати ситуацію, заявляючи: “да никто его не душил, мы когда тело выносили, понял, оно, бл*дь, ну паровало”.

“Потому что он, бл*дь, под солями был, возьмите кровь на анализы”, — каже оккупант.

Також він стверджує, що саме цей солдат підбурював його спробувати наркотики.

“Не такой жизни я хотел”: злочинець став солдатом та пішов воювати проти України, — перехоплення ГУР

“У нас гранаты у всех в разгрузке есть, и там, бл*дь, стояла, ну понял, типа как камина рядом полочка, там эта – сгущенка стояла граната, она и стоит”, — розповідає російський військовий.

Крім того, росіянин розповідає, що раніше цей солдат пропонував їм “ламати один одному руки”, щоб нічого не робити та просто відпочивати.

Крім того, ворог скаржився, що їхній командир привозить підкріплення на позиції у стані алкогольного сп’яніння, проте ніхто не наважується заперечити, оскільки можуть зазнати фізичного насильства від своїх начальників.

Комментарии