Оперативна обстановка на Східному фронті залишається складною — головнокомандувач Сирський

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський відвідав напрямок активних бойових дій ворога, “де поступово ускладнюється обстановка і є загроза просування ворожих підрозділів у глибину” та розповів про оперативну обстановку на Східному фронті. Про це він повідомив у своєму Телеграм-каналі.

Російські добровольці, які воюють проти Путінського режиму, заявили, що перетнули кордон і просуваються по території РФ

“Після детального аналізу і оцінки обстановки разом з командирами та офіцерами штабу були прийняті всі необхідні рішення щодо посилення резервами, боєприпасами, засобами РЕБ зазначених військових частин, що в подальшому забезпечить стійкість нашої оборони на цій ділянці фронту.

В цілому, оперативна обстановка на Східному фронті залишається складною. Противник продовжує вести наступальні дії, зосереджуючи основні зусилля в районах Терни, Іванівське, Бердичі, Тоненьке, Вербове і Роботине.

Водночас, імовірно внаслідок високого рівня втрат, активність ворога на інших ділянках фронту помітно знизилась. Це відбулося завдяки вчасно прийнятим управлінським рішенням на посилення оборони даної ділянки фронту, своєчасної заміни частин, що втратили боєздатність, а також завдяки мужності та стійкості наших воїнів”, – написав Олександр Сирський.

За його словами, за два тижні жорстких боїв противник зазнав надзвичайно високих втрат. Однак, всі населені пункти, які він намагався захопити, залишилися під контролем України.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии