В окупованому Криму невідомі знищили півтора десятка російських терористів: що відомо

В окупованому Криму біля Євпаторії невідомі партизани знищили щонайменше 14 російських терористів. Їхні тіла знайшли в казармі, де квартирували окупанти.

Про це повідомляє російський телеграм-канал “Кремлівська табакерка”.

“В одній із військових частин неподалік Євпаторії вбито 14 військових. Про це нам повідомили джерела в Генштабі та уряді Криму. За їхніми даними, військових було вбито уві сні – частину невідомі диверсанти вбили ударами в серце, частини перерізали горло. Як злочинці обійшли охорону і потрапили до казарми, ніхто поки що зрозуміти не може”, – йдеться в повідомленні.

Фура провезла вибухівку, замасковану плівкою: голова СБУ розкрив деталі першої атаки на Кримський міст

Що цікаво, 31 липня стався майже аналогічний випадок, про який повідомляв той же самий канал. Тоді у тимчасово окупованому Севастополі у казармі було вбито дев’ятьох матросів Чорноморської флотилії рф. Але випадок старанно замовчували, оскільки на носу було святкування “дня вмф росії”.

Нагадаємо, вночі 24 серпня відбулася операція ГУР МО України за підтримки військово-морських сил України в тимчасово окупованому Криму. Спецпідрозділи на плавзасобах висадились на берег в районі населених пунктів Оленівка і Маяк.

Теги:

Комментарии