Ексдепутатка Харківської міськради за рік отримала 9 земельних ділянок та позичила батькові $50 000

Колишня наймолодша депутатка Харківської міськради, 26-річна Марія Скоробагач (була обрана від “ОПЗЖ”), яка у грудні минулого року склала депутатські повноваження, подала виправлену декрацію при звільненні. Документ опублікували в Единому держреєстрі декларацій.

Згідно з декларацією, минулого року Марія Скоробагач стала власницею дев’яти земельних ділянок у Харківській області. Сім із них вона отримала за договором дарування, дві — купівлі-продажу.

Ексдепутатка вказала, що за рік отримала 3,37 мільйонів гривень доходу від зайняття підприємницькою діяльністю і 1,3 мільйони гривень від продажу власних вживаних речей на платформі з продажу люксового одягу Vestiaire Collective. Також минулого року отримала корпоративні права у товаристві з обмеженою відповідальністю “Компанія “Сокол 2017”: там вона має 60% частки у статутному капіталі (3 мілйони гривень).

На банківських рахунках Марія Скоробагач зберігає 201 899 і 40 544 гривень, 962 євро, 8577 і 5000 доларів, а готівкою — 125 тисяч доларів, 70 тисяч євро та 3 тисячі гривень. Крім цього, ексдепутатка вказала, що позичила батькові, Володимиру Скоробагачу, 49 800 доларів.

Марія Скоробагач— донька ексзаступника голови облради та ексдепутата облради від “ОПЗЖ” Володимира Скоробагача. За даними видання “KHARKIV Today“, її батько під час повномасштабної війни разом із сім’єю виїхав з України.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии