Бійка після теракту біля Палацу спорту: суд виправдав активіста

Київський районний суд Харкова виніс вердикт у справі про бійку в бізнес-центрі “Паралель”. Конфлікт стався відразу після теракту біля Палацу спорту. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

Бойовик “ЛНР” готував у Харкові теракт на річницю Євромайдану

Нагадаємо, 22 лютого 2015 року під час ходи євромайданівців стався вибух, жертвами якого стали троє патріотів і міліціонер. На пресконференції після трагедії був побитий музикант Василь Рябко, який був одним з організаторів Маршу єдності. Постраждалого доставили в “швидку допомогу”. Через два роки правоохоронці оголосили підозру в хуліганстві харків’янину Дмитру Олійнику, відомому по ряду “люстраційних” ініціатив.

В ході розгляду активіст не визнав своєї провини та стверджував, що він не винен. Цю версію підтвердили й свідки. Вони стверджували, що Рябко був п’яний і висловив ряд гучних звинувачень, але його ніхто не чіпав. Потерпілий також заявив, що у нього немає претензій. Суд прийшов до висновку, що вина Дмитра Олійника не доведена і виправдав його. Рішення ще не набрало чинності.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі