Бризнули патрульним в обличчя з балончика: двом харків’янкам загрожує до п’яти років в’язниці

Правоохоронці вручили 26 та 51-річній мешканкам Харкова підозри в нападі на патрульних поліцейських. Про це повідомили сьогодні у відділі комунікації поліції регіону.

У Харківській області чоловік покусав патрульних: суд виніс вирок

Інцидент стався вночі 15 січня. Екіпаж патрульних прибув за викликом через порушення громадського порядку по вулиці Танкопія. На місці застали п’яну компанію. При спілкуванні з інспекторами дві жінки поводилися агресивно та кидалися в бійку. На зауваження співробітників поліції хуліганки не реагували, а навпаки застосували проти правоохоронців газовий балончик. В результаті співробітники поліції отримали тілесні ушкодження та опік очей.

Жінок підозрюють за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України: погроза або насильство щодо працівника поліції. Фігуранткам може загрожувати до п’яти років в’язниці. Зараз вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Заліз на авто патрульних та вдарив поліцейського в обличчя: у Харкові судитимуть рецидивіста

Нагадаємо, раніше правоохоронці вручили підозру хлопцю, який вночі біля кафе “Молодість” на площі Павловській вдарив поліцейського долонею у скроню. 22-річному фігуранту теж загрожує до п’яти років в’язниці.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі