Демченко розкритикував гру харківського “Металіста” в Першій лізі

Президент ФК “Альянс” Сергій Демченко прокоментував поразку команди, яка поступилася харківському “Металісту” (0:2) в першому турі Першої ліги. Про це 27 липня повідомило видання Sportarena.

Демченко розкритикував рівень суддівства, заявивши, що головний арбітр зустрічі Олександр Омельченко незаслужено вилучив двох гравців Альянсу та призначив пенальті у ворота команди з Сумської області.

“Спасибі уболівальникам і гравцям, які билися до останнього, але як ми бачимо, сьогодні було зґвалтування українського футболу, по-іншому я не можу це назвати. Був справжнє свавілля, дві червоні картки, пенальті, знову позначився суддівський фактор “на висоті”. Будемо звертатися в ПФЛ, комітет арбітрів, щоб розібралися з цими епізодами”, – сказав Демченко

Функціонер висловився емоційно, припустивши, що доведеться знімати команду зі змагань вже після першого туру.

Повернення харківського “Металіста”: очікування та можливі проблеми

При цьому головний тренер “Металіста” Олександр Кучер також розкритикував гру суперників.

“Ми зустрічалися з “Альянсом” на зборах, з ними було приємно грати. Напевно, це команда, що найбільш вдало грає в Першій лізі. Не очікували навіть, що сьогодні суперник буде грати так грубо. Стільки дрібних фолів, закрита гра. Суддя поставив 11-метровий і в наші ворота, і в їх. Пенальті були. Підлепенець виходив один в один, його збили – червона картка. Думаю, все заслужено було сьогодні”, – прокоментував коуч жовто-синіх.

У харківському “Металісті 1925” спростували “рокірування” з “металом” – ЗМІ

Нагадаємо, харківський мільйонер Олександр Ярославський заявив про відродження “Металіста”, який поступово занепав після продажу клубу втікача олігархові Сергію Курченку. Відновлювати команду вирішили на базі ФК “Метал”, яку створив торік колишній спортивний директор жовто-синіх Євген Красніков.

Коментарі