Депутатка Харківської міськради від “Слуги народу” відмовилася від мандата

Рената Казанцева вирішила переїхати до Києва. Про це дівчина сьогодні повідомила кореспонденту Newsroom.

“Заява про складення депутатських повноважень у Харківській міській раді я подала в неділю, 4 липня. Рішення я прийняла самостійно. Причиною стала зміна місця проживання. Зараз я на постійній основі перебуваю в Києві та не можу ефективно виконувати покладені на мене повноваження”, – повідомила Рената Казанцева.

“Куратора” Харківської області від президентської партії внесли в список “миротворця”

25-річна харків’янка була обрана депутатом Харківської міської ради VIII скликання восени 2020 роки від політичної партії “Слуга Народу”. Рената Казанцева при міськраді була членом постійної комісії з питань екологічної політики. Варто відзначити, що раніше дівчина була помічницею Олексія Кучера під час його депутатської каденції у Верховній Раді.

Голову Харківської ОДА звинуватили в тиску та погрозах депутатам з “Слуги народу”

Колишній парламентарій не забув про Ренату Казанцеву і на новому місці роботи, коли в листопаді 2019 року Володимир Зеленський призначив Кучера головою Харківської ОДА. Уже в січні 2020 року Рената Казанцева стала керівником патронатної служби в облдержадміністрації.

Нагадаємо, раніше в Харкові Тетяну Єгорову-Луценко змістили з поста керівника фракції “Слуги народу” в обласній раді. Відповідне рішення було прийнято десятьма голосами “за” при семи “проти”. За словами Тетяни Єгорової-Луценко, до представників президентської політсили приїжджали і “пояснювали”, за кого потрібно голосувати. У причетності до цих дій вона звинуватила голову ХОДА Айну Тимчук.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі