ДТП з Миколою Харківським: адвокат підозрюваного попросила суд перенести засідання

Про це сьогодні Newsroom повідомила адвокат Миколи Харківського Інна Данилова.

Смертельна ДТП на Гагаріна: прокуратура підтвердила, що другий водій був п’яний

“Я планувала приїхати на чергове підготовче засідання, яке було призначено на 17 лютого, але захворіла. Сьогодні мені стало гірше, і я електронною поштою подала клопотання про перенесення засідання. Суд повинен розглянути його і завтра призначити нову дату засідання”, — розповіла Інна Данилова.

Микола Харківський у суді нахамив родичам загиблого водія

Нагадаємо, 31 грудня до Київського районного суду Харкова передали обвинувальний акт стосовно 16-річного Миколи Харківського. Підлітка підозрюють у скоєнні ДТП, в результаті якого одна людина загинула та кілька — отримали травми. Йому також інкримінують завідомо неправдиве повідомлення про скоєння злочину — після того, що сталося підліток намагався заявити про викрадення Infiniti. Харків’янину загрожує до восьми років позбавлення волі.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі