Харківська мерія знову програла суд щодо проспекту Петра Григоренка

Другий апеляційний адміністративний суд у Харкові задовольнив скаргу ХОДА та відмовив мерії у позові про незаконність перейменування проспекту Петра Григоренка. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив депутат міськради Дмитро Булах.

Міськрада знову проголосувала за перейменування проспекту на честь Жукова

Нагадаємо, Харківська мерія роками бореться за повернення проспекту Григоренка імені маршала Георгія Жукова. Міськрада неодноразово голосувала за стару назву, проте потім ці рішення скасовували в судах.

Однак у червні нинішнього року суддя Андрій Зінченко з Харківського окружного адміністративного суду скасував частину розпорядження про декомунізацію в Харкові. Служитель Феміди прийшов до висновку, що Жуков не підпадає під вимоги закону. Однак друга інстанція підтримала позицію ХОДА і Дмитра Булаха, який виступав у якості третьої сторони у справі. Таким чином, розпорядження про декомунізацію, підписане тодішнім головою обладміністрації Ігорем Райніним, залишається в силі.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі