Харківські синхроністки завоювали “золото” на чемпіонаті України

Збірна нашого регіону в загальнокомандному заліку на змаганнях посіла перше місце. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Харківської ОДА.

З 1 по 5 червня в Києві проходив чемпіонат України з синхронного плавання. У змаганнях взяли участь спортсмени з Харківської, Донецької, Одеської областей та столиці.

Наш регіон представляли Мілена Бодовсков, Анна Нестеренко, Марія Зачепа, Аліна Онопрієнко, Марія Здоровцова, Софія Спасибі, Аліса Кондаурова, Анна Степанова, Дар’я Коренєва, Аліса Медведєва, Аліса Кулка, Діана Онопрієнко, Дар’я Мошинська. У парі також виступав Данило Водов і Анна Нестеренко.

Харківські армрестлери завоювали вісім золотих медалей на чемпіонаті України

За підсумками чемпіона спортсмени з Харківської області завоювали шість золотих нагород. Крім того, учасниці отримали найвищі нагороди в програмі груп, в змаганнях комбінованих груп і хайлайті. Дарина Мошинська завоювала “золоті” нагороди у виступі солісток і в дуеті з Софією Спасибі.

У загальнокомандному заліку наші спортсмени впевнено посіли перше місце чемпіонату, друге – дісталося киянам, третю сходинку п’єдесталу посіли спортсмени з Миколаївської області.

У Харкові планують побудувати льодову арену

Нагадаємо, раніше на Кубку України з важкої атлетики кращий результат показали спортсменки з Харкова. Переможницями стали Каміла Конотоп. У ваговій категорії до 55 кілограмів дівчина змогла підняти в сумі снаряд вагою 199 кілограмів. Марія Гангур у вазі до 59 кілограмів у сумі подолала позначку у 210 кілограмів. Також вона встановила три рекорди України серед жінок до 23 років. Ірина Деха в категорії до 81 кілограма в сумі двоєборства змогла взяти вагу у 240 кілограмів. Вона також встановила три рекорди України серед жінок у своїй категорії.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі