Обіг 230 тисяч у місяць: поліція викрила інтернет-магазин з продажу наркотиків

Харківські правоохоронці викрили інтернет-магазин, який займався продажем канабісу. До його діяльності були причетні двоє чоловіків. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

У Харкові наркокур’єр намагався дати патрульним $1000.

За даними силовиків, фігуранти щомісяця продавали до 1,5 кілограмів наркотиків, обіг становив 230 тисяч гривень. Двоє жителів Чугуєва, один з яких перебував у розшуку за викрадення машини, організували закупівлю заборонених речовин, після чого продавали їх. Під час затримання у чоловіків вилучили 300 грамів канабісу. Зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 307 (“зберігання та збут наркотиків”) України.

За поширення закладок харків’янку засудили до шести років в’язниці

Нагадаємо, раніше у квартирі харків’янки силовики вилучили кілограм конопель на 100 тисяч гривень. За інформацією відомства, 50-річна харків’янка у своїй квартирі на вулиці Гвардійців Широнінців зберігала наркотики. 12 квітня в житлі фігурантки провели обшук. Силовики вилучили три пластикові контейнери з висушеним і подрібненим каннабісом, виробленим з елітних сортів конопель.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі