Охорона Харківського зоопарку обійдеться в 10 мільйонів гривень на рік

У Харківському зоопарку оголосили тендер на охоронні послуги. Договір планують підписати до 31 грудня 2022 року. Про це свідчать документи, опубліковані в системі електронних закупівель Prozorro.

Міський бюджет: вгадайте, на що в Харкові витрачали гроші у 2021 році (Тест)

За забезпечення безпеки своїх відвідувачів та самого об’єкта КП готове заплатити 10 мільйонів гривень. Половину цієї суми складуть кошти міського бюджету, а ще 50% – доходи від господарської діяльності звіринця. Всього на території зоопарку розмістять 14 постів цілодобової охорони, тендерні пропозиції можна подати до 9 січня, а самі торги повинні відбутися 14 лютого.

Нагадаємо, раніше КП виділило велику суму на будівництво одного з об’єктів. Зоопарк уклав договір з фірмою “Трест Житлобуд-1” договір на суму 136,6 мільйона гривень. За умовами угоди, підрядник зобов’язаний до 31 грудня 2022 року побудувати вольєри для приматів в зоні “Планета мавп”.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі