Патрульні знайшли у харків’янина 400 згортків з наркотиками

Побачивши автомобіль копів, чоловік спробував втекти. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

21 вересня на вулиці Панфіловців копи помітили підозрілого чоловіка. Побачивши службовий автомобіль, харків’янин спробував сховатися. Після затримання фігурант помітно нервував і під час спілкування з копами повідомив, що має при собі 410 згортків з наркотичною речовиною, які планував поширити за допомогою “закладок”.

У Харківській області поліцейські зупинили водія, у якого виявили зброю та наркотики

Крім цього, вдома він зберігав ще 300 аналогічних пакетів і 200 грамів нерозфасованого забороненої речовини. Для з’ясування обставин події на місце виїжджала слідчо-оперативна група.

У Харкові у жінки вилучили 14 пакунків з наркотичною речовиною

Нагадаємо, раніше в гуртожитку ХНУВС співробітники військової прокуратури спільно з поліцією затримали курсанта, якого підозрюють в торгівлі наркотиками. Сержанта затримали на території військового містечка після збуту канабісу “клієнтові”. Силовики встановили, що хлопець зберігав у гуртожитку і систематично збував наркотики, в тому числі і іншим учням.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі