Під Харковом легковик вилетів з траси: один з пасажирів помер по дорозі в лікарню

ДТП сталося недалеко від села Безлюдівка. Про це сьогодні стало відомо з оперативного зведення ХОДА. 7 червня близько 02:00 на трасі Харків-Зміїв трапилася аварія. Водій легковика Chevrolet не впорався з керуванням і з’їхав в кювет.

У Харківській області в результаті ДТП на трасі загинули три людини

У результаті інциденту один з пасажирів 1980 року народження отримав значні травми. Чоловік помер у кареті швидкої допомоги. У пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області подробиці інциденту пообіцяли надати пізніше.

У Харкові зіткнулися три машини: від удару Dacia перекинулася на бік (Відео)

Нагадаємо, раніше в Харкові в результаті аварії постраждали чотири людини. ДТП сталося 29 травня близько 20:00 в районі Кулиничів. На перехресті вулиць 7-ї Гвардійської армії та Марфінської зіткнулися Volkswagen Golf і BMW X1. Медики швидкої допомоги госпіталізували водія автомобіля Volkswagen, а також водія і двох пасажирів BMW.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі