Під Харковом у згорілій дачі виявили тіло чоловіка

У селищі Солоницівка сталася пожежа. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області. Сигнал про подію в садовому товаристві “Автомобіліст” надійшов на спецлінію 26 серпня близько 18:00.

До місця НС направили одне відділення рятувальників на автоцистерні. На момент їх прибуття вогнем був охоплений один з будинків. Площа пожежі склала 10 квадратних метрів. У приміщенні горіли домашні речі.

ДТП під Харковом: “Волга” розлетілася на частини та загорілася (Відео)

У гасіння бійці ДСНС виявили тіло чоловіка. Його особистість зараз встановлюється. О 19:28 полум’я вдалося ліквідувати. Причини НС з’ясовують фахівці служби порятунку.

Пожежа та сильне задимлення в харківській дев’ятиповерхівці: постраждала літня жінка

Нагадаємо, раніше в Харкові загорівся гараж, в якому проводилися зварювальні роботи. До приїзду рятувальників 50-річний господар будівлі намагався самостійно впоратися з вогнем, але отримав опіки обличчя, верхніх кінцівок та шиї. Медики госпіталізували його в опіковий центр.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі