Під Харковом затримали серійних викрадачів автомобілів — поліція (Фото)

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

Поліцейські затримали трьох хлопців, які спеціалізувалися на викраденні автомобілів ВАЗ-2121. За даними слідства, в листопаді та грудні минулого року подільники незаконно заволоділи кількома машинами в Слобідському та Московському районах Харкова, а також селі Докучаєвське.

У Харкові співробітник автомийки вдарив цеглою по голові напарника та викрав автомобіль — поліція

3 лютого під час обшуків вдома у фігурантів правоохоронці вилучили два вкрадених та частково розібраних автомобіля “Нива”, запчастини, а також машину Volvo, на якій молоді люди пересувалися.

20-річному організатору та 22-річним подільникам вручили підозру за статтею 289 (“незаконне заволодіння транспортним засобом”) КК України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з конфіскацією майна. Зараз вирішується питання про взяття фігурантів під варту.

Харків’янин викрав чужу ГАЗель через борги

Нагадаємо, раніше дівчина після сварки з чоловіком викрала ключі від авто та поїхала у своїх справах. Оперативники передали орієнтування з описом машини поліцейським і ті через деякий час помітили автомобіль на трасі. За кермом перебувала дівчина, яка на вимогу копів зупинитися не відреагувала. Правоохоронці вирушили в погоню і через кілька хвилин заблокували транспортний засіб. Автомобіль повернули власнику, а гонщиці загрожує до п’яти років за ґратами.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі