РФ намагається організувати протести криміналітету в Харкові – глава облСБУ

Російські спецслужби намагаються організувати в Харкові протестні акції представників кримінального світу, залучити їх до дестабілізації ситуації. Про це сьогодні заявив начальник управління СБУ в Харківській області Роман Дудін, додавши, що такі спроби припиняються.

Харків’яни купують помпові рушниці “для захисту від мародерів”, але масового озброєння немає — підприємці

Міністр юстиції України Денис Малюська на своїй сторінці в Facebook повідомив, що РФ намагається запустити кілька бунтів у в’язницях через зв’язки в злочинному світі. Міністр попередив, що можливе поширення фейкових відео та проведення проплачених протестів у в’язниць.

У Північно-Східному міжрегіональному управлінні з питань виконання кримінальних покарань опублікували інформацію про спробу підірвати оперативну обстановку в Темнівській виправній колонії. Вчора шестеро невідомих намагалися здійснити незаконну відеозйомку як самої установи, так і прилеглої території. На місце викликали поліцію.

Після цього інциденту в Інтернеті почали поширювати відео, на якому засуджені скаржаться на побиття їх співробітниками. В управлінні заявляють, що відео фейкове – його герої взагалі не перебували в Темнівській колонії.

Заклик резервістів та “економічний патріотизм”: Зеленський звернувся до українців (Відео)

Нагадаємо, глава облСБУ Роман Дудін також розповів, що щодня РФ робить спроби дестабілізувати ситуацію в Харкові. Вчора правоохоронці спіймали три групи, які робили фото та відеофіксацію місць скупчення людей та об’єктів критичної інфраструктури.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі