Роками погрожував жертві: чоловіка засудили за спробу вбивства колишньої дружини

Первомайський міськрайонний суд Харківської області ухвалив вердикт у справі про замах на вбивство жінки. Фігурант частково визнав свою провину. Про це стало відомо із Єдиного реєстру судових рішень.

Планували вбити міністра оборони та голову розвідки: СБУ затримала кілерів

За даними слідства, 12 липня 2021 року зловмисник прийшов до будинку, де мешкала його екс-дружина. Дочекавшись, коли жертва відчинить двері, чоловік завдав їй серії ударів ножем. Але постраждала все ж таки вижила і дала свідчення проти свого колишнього обранця.

Вона розповіла, що під час спільного життя чоловік зловживав алкоголем, погрожував їй та сім’ї її сина. У 2019 році жінка розлучилася з ним і поїхала до Краснограда, але колишній чоловік переслідував її та погрожував ножем.

У Харкові поліцейські затримали чоловіка, який переховувався після замаху на вбивство

Сам фігурант розповів, що не планував убивати жертву. Конфлікт він пояснив тим, що нібито йому дзвонив невідомий і вимагав переписати на неї будинок, який був у їхній спільній власності. Втім, потерпіла не підтвердила цієї версії.

За замах на вбивство суд засудив уродженця Красноградського району до 8,5 років позбавлення волі. Йому зарахують час, проведений у СІЗО із липня 2021 року. Зловмисника також зобов’язали виплатити жертві 200 тисяч гривень.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі