Стрибнув з мосту й зник з очей: в Харкові рятувальники реанімували чоловіка

Про це сьогодні повідомили в ДСНС у Харківській області. 28 червня близько 18:00 на в’їзді Бутовському 32-річний чоловік стрибнув з моста в річку Харків і зник з очей. Приятелі потерпілого викликали на місце рятувальників і бригаду швидкої допомоги.

У Харківській області під час пожежі чоловік отримав опіки та помер по дорозі в лікарню

Прибувши на місце НС, співробітники ДСНС дістали з води чоловіка в несвідомому стані. Через 20 хвилин вогнеборці та медики реанімували харків’янина, після чого доставили в лікарню.

У центрі Харкова рятувальники витягли з річки потопельника

Нагадаємо, раніше в Харківській області в результаті нещасного випадку загинула шестирічна дитина. Трагедія сталася в селі Студенок Ізюмського району. За попередньою інформацією, хлопчик пішов гуляти зі своєю чотирирічною сестрою на замерзлу водойму. Раптово лід тріснув, і старша дитина пішла під воду. Дівчинка побігла кликати на допомогу, але коли дорослі прибігли до місця події – було вже пізно.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі