Сина мера-зрадника Балаклії звільнили з Офісу реформ Харкова через півроку після втечі

Павла Столбового, сина мера Балаклії Івана Столбового, звільнили з посади директора комунальної організації “Офіс реформ Харкова” з 19 серпня. Про це стало відомо з розпорядження Харківського міського голови від 18 серпня, повідомили в “Харківському антикорупційному центрі”.

Перерва більше місяця: депутати Харківської облради не можуть проголосувати за усунення заступника голови з російським паспортом

Павло Столбовий є депутатом Харківської облради від “Блоку Кернеса”. За словами губернатора Олега Синєгубова, Павло Столбовий на початку квітня разом з батьком, який пішов на співпрацю з російськими окупантами, виїхав до росії.

Павла Столбового звільнили з посади директора Офіса реформ Харкова у зв’язку з відсутністю на роботі та інформації про причини такої відсутності понад чотири місяці поспіль. Про це повідомила у своїй службовій записці директор Департаменту цифрової трансформації міськради Галина Литвинець.

Засновник організації “Потон”, якого випустили із СІЗО воювати, виїхав за кордон і записує антиукраїнські відео

Згідно порталу “YouControl”, новим директором КУ “Офіс реформ Харкова” став Дмитро Давидьянц, який до цього працював заступником директора в цій комунальній установі.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі