У Харківській області будуть судити дилерів, які продавали психотропи – поліція

Звинувачення висунули трьом фігурантам. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

За даними слідства, 46-річна мешканка Чугуєва організувала групу, яка займалася розповсюдженням психотропів. До її складу увійшли 22-річна дівчина та 38-річний чоловік. Подільники з квітня по липень 2021 року продавали речовину PVP жителям району.

Заборонений бізнес на коноплях: в Харкові дві жінки налагодили виробництво та продаж канабісу

Під час обшуків вдома у фігурантів силовики вилучили речові докази та понад 29 грамів психотропів. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Членам групи вручили підозри за статтею 307 (“незаконне виробництво, виготовлення та збут наркотичних речовин”) КК України. Наразі затримані перебувають під вартою. Матеріали справи передали до суду.

4.jpeg

 

На кордоні з РФ затримали дві фури з контрабандними запчастинами та пестицидами

Нагадаємо, раніше харківські й дніпропетровські силовики викрили контрабандистів, які відправляли наркотики у РФ за допомогою дронів. За даними слідства, двоє чоловіків з Кривого Рогу регулярно приїжджали в один з прикордонних районів Сумської області. Там “товар” фасували та за допомогою безпілотного апарату переправляли в Росію. Під час підготовки чергового “рейсу” силовики затримали фігурантів. У них вилучили п’ять кілограмів марихуани.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі