У Харківській області четверо дітей опинилися в лікарні через гриби

У Красноградському районі Харківської області правоохоронці розслідують обставини отруєння дітей. Чотирьом постраждалим – від восьми до 14 років. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

У Харкові рятують шестирічну дочку поліцейського

Інцидент стався в селищі Слобожанському. Як стало відомо сьогодні, вночі 12 червня медична допомога була потрібна чотирьом неповнолітнім. Дві сестри 11 і 13 років, їх восьмирічний брат, а також 14-річна сусідка зібрали в лісі гриби та віддали бабусі. Жінка приготувала з них страву. Однак після вживання дітям стало погано та їх доставили в лікарню. Зараз лікарі оцінюють стан маленьких пацієнтів як задовільний.

Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 166 (“злісне невиконання обов’язків по вихованню дитини”). У разі, якщо провина дорослих буде доведена, їм загрожує до п’яти років обмеження або позбавлення волі.

У Харкові патрульні розшукали шестирічного хлопчика, який загубився в супермаркеті

Нагадаємо, раніше в Харківській області тимчасово закрили дитсадок, де отруїлися діти. На початку березня в лікарню звернулися батьки 2,5-річного вихованця ясел, у якого зафіксували ознаки хронічного отруєння. Пізніше з аналогічними симптомами злягли четверо вихованців ясел і ще одна дитина із середньої групи. 9 березня в поліції відкрили кримінальне провадження за фактом “порушення санітарних норм і правил щодо уникнення інфекційних захворювань і отруєнь”.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі