У Харківській області медики швидкої допомоги врятували чоловіка в стані клінічної смерті

Про це сьогодні повідомили в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

5 липня на спецлінію надійшов сигнал про те, що у 69-річного чоловіка стався серцевий напад. Через гостру лівошлуночкову недостатність у пенсіонера настала клінічна смерть.

Під Харковом у п’ятимісячного малюка зупинилося серце: дитину врятували медики

Зробивши невідкладні реанімаційні дії, медикам швидкої допомоги вдалося відновити серцево-легеневу діяльність у чоловіка. Після цього пацієнта доставили у відділення районної лікарні.

Дитину з важкою травмою доставили в харківську лікарню на літаку

Нагадаємо, 13 січня житель одного з сіл у Балаклійському районі відправився через ліс на зупинку громадського транспорту. По дорозі він впав і пошкодив ногу. Рухатися самостійно чоловік не міг і викликав швидку допомогу. Добравшись до потерпілого, медики з’ясували, що у нього зламана гомілка. Завдяки вчасної допомоги жителю Балаклійського району вдалося уникнути переохолодження.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі