У Харківській області під час пожежі в будинку чоловік отруївся чадним газом (Фото)

Інцидент стався в місті Лозова. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію на бульварі Шевченка, 65 надійшов на спецлінію 28 грудня о 12:56. До місця пожежі направили одне відділення рятувальників на автоцистерні. На момент їх прибуття в кухні житлового будинку горіла побутова техніка і меблі. Площа пожежі склала три квадратних метри.

У Харкові врятували жінку, яка застрягла в ліфті під час пожежі

Під час ліквідації вогню постраждав 39-річний господар будинку. Його з отруєнням чадним газом медики швидкої допомоги доставили в лікарню. О 13:43 загоряння вдалося ліквідувати. Причину інциденту встановлюють співробітники ДСНС.

291221-5.jpeg

 

У Харківській області під час пожежі загинула сім’я з трьох осіб (Фото)

Нагадаємо, раніше в Харкові в палаючій квартирі знайшли пенсіонерку. Рятувальникам надійшов виклик про пожежу в п’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Отакара Яроша, 49. З повідомлення стало відомо, що загоряння сталося у квартирі на першому поверсі. Прибувши на місце виклику, рятувальники побачили, що з вікна квартири йде щільний дим. Під час розвідки, в одній з кімнат пожежники знайшли 75-річну господиню будинку.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі