У Харківській області судді подарували 22,6 мільйона гривень

Суддя Печенізького районного суду Харківської області задекларував великий грошовий подарунок. Дарувальницею стала громадянка України Віра Шевельова. Згідно з документом, служитель Феміди отримав 22,6 мільйона гривень. Про це стало відомо з реєстру Національного агентства із запобігання корупції.

Мін’юст не указ: суддя проігнорував наказ Міністерства у справі про рейдерство

Минулого року Анатолій Тимченко задекларував дві квартири в Харкові та одну в Полтаві (у власності дружини або на праві користування), ще одне недобудоване житло в нашому місті, автомобілі Toyota Camry і Toyota Land Cruiser Prado. Заощадження судді та його близьких становлять 4,2 мільйона гривень, а також $82,5 тисячі. Річний дохід служителя Феміди і його дружини, яка працює в управлінні судової адміністрації в Полтавській області, склав 6,9 мільйона в національній валюті.

Суддя поскаржився на харків’янку, яка попросила його дотримуватися закону про запобігання корупції

Нагадаємо, раніше депутат Харківської міськради купив машину за три мільйони гривень. Згідно з документом, за два дні до нового року депутат став власником елітного авто. Так, він заплатив три мільйони гривень за Linkoln MKZ 2015 року випуску. До слова, на сайтах оголошень в Україні вживане авто цієї марки можна купити мінімум за 400 тисяч гривень.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі