У Харківській області за добу від COVID-19 померли чотири людини

За час пандемії в нашому регіоні від ускладнень, викликаних коронавірусом, померли 3546 пацієнтів. Про це свідчать дані Харківського обласного центру контролю та профілактики хвороб.

У Харкові від коронавірусу померла відома велоактивістка

За інформацією медиків, за минулу добу в Харківській області COVID-19 діагностували у 20 осіб, четверо пацієнтів з коронавірусом померли. Всього по Україні інфекцію виявили у 2 238 974 громадян (610 випадків за добу), з них 52 537 (33 за добу) – померли, 2 174 353 (1666 за добу) – змогли побороти захворювання.

У Харкові від ускладнень, пов’язаних з коронавірусом, померла журналістка

Нагадаємо, раніше Кабмін затвердив рекомендації Ради національно безпеки й оборони з протидії штаму коронавірусу “Дельта”. Іноземцям (крім власників посвідки на проживання) і особам без громадянства старше 12 років, які прибувають з Індії, Великобританії, Росії та Португалії або перебували на території цих країн не менше 7 днів протягом останніх двох тижнів, потрібно безпосередньо на пунктах пропуску здати експрес тест на антиген. При негативному результаті їм дозволять потрапити в Україну. У разі відмови від тестування, туриста виженуть з України.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі