У Харківській області затримали чоловіка, який перевозив наркотики в бороді

На пасажира автобуса зреагував службовий пес Арчі.

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Харківської митниці. 5 липня в пункті пропуску “Гоптівка” затримали пасажира автобуса, який прямував до Росії. Під час огляду правоохоронці виявили у чоловіка поліетиленовий згорток з сіро-зеленою речовиною, який той заховав у бороді.

Перевозив таблетки в спідній білизні: в Харківській області службовий собака допоміг виявити порушника

За словами пасажира, канабіс він перевозив через український кордон для особистого вживання. Заборонену речовину вилучили та передали на експертизу. Відносно порушника митники склали протокол за статтею 483 (“переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю”) МКУ.

Під Харковом митники знайшли в BMW 1,5 мільйона російських рублів

Нагадаємо, раніше в Харківській області в пункті пропуску “Гоптівка” правоохоронці затримали чоловіка, який нелегально перевозив партію медикаментів. Водій проїхав з РФ в Україну по “зеленому коридору” та заявив, що не переміщує ніякі товари. Однак під час огляду машини митники знайшли в подушках заднього пасажирського сидіння “Секстафаг”, “Пантогам”, гель з бактеріофагами й інші медикаменти. Всього фігурант перевозив 114 одиниць медичних товарів на суму понад 30 тисяч гривень.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі