У харківському парку проведуть фестиваль косплею

30 січня в Харкові планують масштабно відзначити східний Новий Рік. В рамках святкування в Центральному парку проведуть фестиваль косплею та ходу з драконом. Про це повідомили в пресслужбі міськради.

У Харкові побудують скейт-парк та велосипедну трасу

Святкова програма запланована на 30 січня. Всі основні активності відбудуться в розважальному центрі. О 16:00 на першому поверсі розпочнеться костюмований виступ учасників фестивалю Risu Fest. Косплеєри покажуть героїв комп’ютерних ігор, аніме та фільмів.

Крім того, всі бажаючі зможуть відвідати виставку картин в стилі аніме, відкриття заняття з гри в Го та показові поєдинки з кендо, а також спробувати сплести Китайський “вузлик щастя”.

У центрі Харкова проходить традиційний фестиваль вертепів

Що ж стосується східного свята, то воно почнеться через годину. Спочатку на головній сцені стартує програма “Рік Чорного тигра”, а о 18:00 на центральній площі з’явиться 14-метровий Китайський Дракон у супроводі пари левів.

Нагадаємо, раніше в парку Горького пройшов традиційний фестиваль ZombieFest, присвячений Хелловіну. Спочатку ходу планували скасувати через зростаючу статистику поширення коронавірусу, проте в останній момент парад все-таки вирішили провести. У неділю відвідувачі парку вбралися в страшні наряди та нанесли грим. Ведучі свята були одягнені в костюми з гучного серіалу “Гра в кальмара”.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі