У Харківську невідкладну допомогу за добу привезли 47 осіб, двоє дітей у важкому стані

У харківських медичних закладах перебуває 2360 пацієнтів. З них 47 громадян, у тому числі двох дітей, привезли в лікарню швидкої та невідкладної допомоги за останню добу. Про це повідомили в міськраді.

У міськраді розповіли, як у Харкові працює громадський транспорт

Серед нових пацієнтів невідкладної допомоги — вісім військовослужбовців, решта — цивільні особи. Двоє дітей — дівчинка з Куп’янська та хлопчик з Чугуєва — перебувають у важкому стані. Двох військовослужбовців та поліцейського доставили в лікарню №17. Одного з солдатів перемістили в госпіталь, правоохоронцю надали амбулаторну допомогу.

“Лікарі надають медичну допомогу на станціях метрополітену. Медзаклади повністю забезпечені необхідними медикаментами та киснем. Також з 8:00 до 16:00 здійснюється прийом черговими бригадами в міських поліклініках”, — розповіли в мерії.

Військово-цивільна адміністрація, міст та запаси крові: що відомо про обстановку в Харкові

Нагадаємо, раніше стало відомо, що українські захисники зупинили ворожу атаку під Харковом. Зараз йдуть оборонні бої. Періодично росіяни обстрілюють місто, в тому числі за допомогою ракет.

Теги:

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі