У Харкові будівельна компанія передумала судитися з активісткою

Компанія-забудовник Turkish Development Ukraine звернулася до суду з проханням залишити свій позов щодо активістки Олени Рофе-Бекетової без розгляду. Про це директор благодійного фонду “Харків з тобою” й представник ініціативної групи Save Kharkiv повідомила на своїй сторінці Facebook.

Епоха “пізнього Кернессанса”: що втратив історичний Харків за п’ять років

“Забудовники зробили перший крок для початку конструктивного пошуку виходу з патової ситуації з представниками всіх зацікавлених сторін у розвитку нашого міста”, – написала Олена Рофе-Бекетова.

Харків’янка також заявила, що докладе максимум зусиль для результативного спілкування з представниками компанії-забудовника, що натомість допоможе зберегти обличчя міста та його історію.

Харків’янка зажадала від нардепів вжити заходів з охорони пам’яток культури

Нагадаємо, в липні компанія Turkish Development Ukraine, яка будує 18-поверховий житловий будинок на вулиці Куликівській, 32, звернулася до суду з мільйонним позовом проти активістки руху за збереження архітектурної спадщини Харкова Олени Рофе-Бекетової. Перед цим харків’янка надала розголосу інформацію про те, що своїми діями будівельники порушують закон про охорону культурної спадщини, оскільки 18-поверхівку на території пам’ятки культури по вулиці Куликівській, 32 зводять без дозвільних документів, а в паспорті об’єкта сказано, що будується будинок висотою в чотири поверхи.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі