У Харкові через холоди перенесли святкування Дня захисту дітей

У Харкові через різке погіршення погодних умов перенесли свято. Раніше урочистості на честь Міжнародного дня захисту дітей повинні були відбутися в кожному районі міста. Про це повідомили в пресслужбі мерії.

Закохані в їжу: де в Харкові відсвяткувати 14 лютого

Нагадаємо, святкування збиралися розтягнути на 10 днів. 30 травня харків’яни та гості міста змогли побачити шоу-програму в парку Горького, а сьогодні повинні були відбутися урочистості в п’яти районах. У центрі міста планували провести відкритий шаховий турнір, на Холодній горі – сімейний пікнік, а на Салтівці – концерт. Однак через похолодання вечірні свята вирішили перенести, про місце та час їх проведення обіцяють повідомити пізніше.

У Київській області стоматологи видалили дитині 12 зубів “без дозволу” матері

Нагадаємо, раніше в Харкові відбувся напівмарафон, який шість разів переносили через коронавірус. У ньому взяли участь 1,4 тисячі осіб з Харкова, Полтави, Києва, Рівного, Чугуєва, Сум та інших міст України. Дистанцію у 21 км подолали близько 300 спортсменів. У  найбільш масовому забігу на 10 км взяли участь близько 700 осіб, а в сімейному забігу на 1 км – 400 фанатів здорового способу життя. Також серед учасників були люди з інвалідністю.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі