У Харкові через відкриття скверу частково перекриють дві вулиці

У суботу з 07:00 до 23:00 мерія планує частково перекрити вулиці Різдвяну та Полтавський шлях. Обмеження пов’язані із завтрашнім відкриттям нового Скверу мислителів. Про це повідомили в прес-службі міськради.

У мережі з’явилися фото з ТЦ, який відкриють у центрі Харкова

На Полтавському шляху буде закрита ділянка між будинками №10 і №28, смуга руху в бік вулиці Ярославської. Там же тимчасово не працюватиме трамвайна зупинка “Театр для дітей та юнацтва” (в сторону Південного вокзалу). На вулиці Різдвяній транспорту доведеться об’їжджати ділянку між провулком Лопанським і Конторською. Нарешті, на дві доби, з ранку суботи до 22:00 неділі чиновники заборонили парковку в скверах на Полтавському шляху, 11 і 22.

У Харкові з’явився перший протиударний острівець для пішоходів

Нагадаємо, раніше в Харкові до 25 жовтня частково перекрили рух по вулиці Серповій. Компанія “Алака” планує протягом двох тижнів облаштувати інженерні мережі до багатофункціонального комплексу на проспекті Науки, 14. У зв’язку з цим було закрито проїзд транспорту на ділянці Серповій між проспектом Науки і будинком №4, а на ділянці між цим будинком і перехрестям з Коломенської – діє односторонній рух.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі