У Харкові колишнього поліцейського підозрюють у вирощуванні та продажу конопель (Фото)

Чоловікові може загрожувати до 10 років в’язниці. Про це сьогодні повідомили в департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції України.

За інформацією відомства, колишній правоохоронець на своїй дачній ділянці вирощував коноплю, а потім продавав її наркозалежним громадянам. За 30 грамів “травки” 47-річний чоловік отримував 1000 гривень. 

246981199_4451641004925021_3677634054896420194_n.jpg

 

Під Харковом лабрадор знайшов півкіло наркотиків в машині

Силовики затримали фігуранта відразу після продажу чергової партії “товару”. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 307 (“незаконне виробництво збут наркотичних речовин”) КК України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років. Зараз фігурант знаходиться під вартою.

У Харкові у громадянина Нігерії поліцейські вилучили партію наркотиків (Фото)

Нагадаємо, раніше в Харкові поліцейські викрили наркодилерів з оборотом у мільйон гривень в місяць. За даними слідства, 41-річна жінка з 31-річним спільником створили два інтернет-магазину для продажу наркотиків. Харків’янка адмініструвала сайти, а чоловік зберігав удома заборонені речовини і фасував їх для оптового продажу. За добу наркодилери отримували близько 100 замовлень, а місячний оборот досяг одного мільйона гривень.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі