У Харкові мерія вимагає заборонити Марш Єдності

Міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вимагає відмовитися від масової проукраїнської акції. В іншому випадку чиновники погрожують позовом. Про це свідчить документ, опублікований на сайті мерії.

У центрі Харкова пройшов Парад вишиванок

Раніше активісти анонсували ходу “За український Харків”. За словами організаторів, в ньому повинні взяти участь до п’яти тисяч городян.

У комісії вважають, що така кількість людей створить проблеми в забезпеченні безпеки. Чиновники нагадали, що з 2016 року в регіоні діє “жовтий рівень” терористичної небезпеки (хоча раніше це не заважало багатотисячним передвиборчим заходам Ігоря Терехова).

У центрі Харкова проходить марш до Дня захисників та захисниць України

Крім того, в КТЕБ нагадали про поширення коронавірусу. На думку членів комісії, масова хода призведе до погіршення епідеміологічної обстановки.

У разі, якщо громадська організація “Молодь Харків” не відмовиться від проведення маршу, чиновники мерії повинні направити позов про заборону заходу.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі