“У Харкові ніхто не хоче долі Донецька та Луганська”, – мер

Харківський градоначальник пообіцяв, що в місті будуть припиняти будь-які провокації. На його думку, ніхто з регіональних політиків зараз не розгойдує ситуацію. Про це Ігор Терехов заявив в інтерв’ю виданню “Телеграф”.

Картину із зображенням Ігоря Терехова купив пасинок Кернеса

“Сьогодні в Харкові немає людей, які хотіли б повторення долі Донецька і Луганська. Ніхто не хоче війни з росіянами, і щоб взагалі війна приходила”, — заявив мер.

За словами Терехова, основним завданням для міської влади є збереження стабільності. У зв’язку з цим він пообіцяв припиняти будь-які прецеденти. Що ж стосується можливої російської агресії, то на цей випадок у Харкові розвивають територіальну оборону.

Харків’яни готові захищати свій будинок у разі агресії — Терехов

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю виданню The Washington Post зазначив, що РФ може спробувати захопити українські території під приводом “захисту” російськомовного населення. “Я скажу реально, якщо Росія вирішить посилити ескалацію, вони можуть зробити це на тих територіях, де історично проживають люди, що мали родинні зв’язки з Росією. Харків, що знаходиться під контролем уряду України, може бути окупований“, – сказав Володимир Зеленський.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі