У Харкові оголосили набір у спецназ поліції

Для роботи в підрозділі особливого призначення “КОРД” шукають активних людей, які витримають п’ятидобовий курс на витривалість.

Про це 20 липня повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області. Взяти участь в конкурсі можуть тільки атестовані співробітники поліції або люди, які служили в Збройних силах або інших державних силових структурах не менше трьох років. У переліку особистих якостей вказали стресостійкість, вміння та бажання працювати в команді, організаторські здібності, рішучість і впевненість у собі.

Спецоперація в центрі Харкова: підозрюваний у розбої стрибнув з балкона

Кандидатів чекає кілька етапів перевірки. На першому перевірять анкету, далі перевірка фізпідготовки та п’ятидобовий курс на витривалість. Після успішного проходження співбесіди, майбутніх бійців “Корда” відправлять на двомісячний курс навчання в Центр підготовки підрозділів спеціального призначення Національної поліції України.

Подати заявки охочі можуть до 29 липня. Анкетування проводять в обласному управлінні.

Вилучили 11 мільйонів: в Харкові затримали членів банди кримінального авторитета “Князя”

Нагадаємо, раніше в центрі Харкова затримали чоловіка, якого підозрювали у вимаганні. У слідчих діях брали участь співробітники Департаменту стратегічних розслідувань і КОРД.

Коментарі