У Харкові під мостом виявили тіло чоловіка

Першими про подію сьогодні повідомили очевидці, опублікувавши фото з місця інциденту в соціальній мережі.

“Під мостом на вулиці Дерев’янка знайшли труп чоловіка. За всіма ознаками лежить вже 2-3 дні”, – йдеться в повідомленні.

Біля Харківської інфекціонки виявили труп чоловіка

У пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області підтвердили інформацію про те, що трапилося. Дані щодо події зареєстрували в Єдиному журналі обліку правопорушень. Наразі працівники поліції встановлюють особу загиблого. Подробиці НП у пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області пообіцяли надати пізніше.

У Харкові водолази витягли тіла двох потопельників

Нагадаємо, раніше в селищі під Харковом знайшли рештки новонародженого. Правоохоронці встановили, що 34-річна жінка у жовтні 2020 року народила за місцем проживання мертву дівчинку і після пологів сховала її тіло в сараї. Співмешканцю, який тоді перебував на заробітках у Києві, жінка розповіла, що залишила новонародженого в лікарні. Однак під час сварки жінка повідомила, що дитина померла, і віддала чоловікові пакет з нібито тілом малюка.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі