У Харкові поліцейські затримали п’яного водія, якого раніше позбавили прав (Фото)

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

За даними правоохоронців, 8 лютого на вулиці Шевченка патрульні зупинили автомобіль Mazda, водій якого порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування з чоловіком копи помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Від пропозиції пройти тест громадянин відмовився у присутності свідків.

У харківського блогера вилучили машину за “поліцейські” наклейки

Правоохоронці з’ясували, що чоловіка раніше неодноразово притягували до адміністративної відповідальності за водіння у п’яному вигляді, при цьому суд позбавив його водійських прав на 10 років. Крім цього, на машині були встановлені номери, які числяться за іншим транспортним засобом.

Одинадцять протоколів та п’яна їзда без прав: у харків’янина вилучили автомобіль

Відносно водія поліцейські склали протокол за статтею 130 (“керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння”) КУпАП, а також винесли постанову за статтею 126 (керування транспортним засобом особою, позбавленою прав”) КУпАП. Легковий автомобіль вилучили та відправили на штрафмайданчик.

Нагадаємо, раніше на Московському проспекті затримали автомобіль Ауді Q7, яким керував 41-річний харків’янин. Номер кузова машини був змінений кустарним способом, а свідоцтво про реєстрацію мало ознаки підробки. Також на посту в Пісочині співробітники батальйону “Харків” зупинили автомобіль GWH Hover. Під час перевірки документів водій помітно нервував. Виявилося, що в багажному відділенні він незаконно перевозив сумку з 23 патронами 12-го калібру до мисливської рушниці.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі